Steigerhout Friesland
Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland Steigerhout Friesland

Gastenboek en reviews van klanten

Wij stellen het zeer opprijs als u een bericht of klantenreview wil plaatsen in ons onderstaande gastenboek:

Koos Loonstra

Schrijf een nieuw bericht of review in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd bij het bericht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.92.163.105 wel op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Doreen Salome schreef op 31/07/2014:
Beste Koos! Ook ik had een aantal speciale vragen! Twee schouwen moesten met steigerhout bekleed worden, twee klapdeuren voor de badkamer en dan nog een tafel en een bijpassend bankje en een grote kast! Dit allemaal via de email gecorrespondeerd. Vandaag (al twee weken na de bestelling werd alles piekfijn afgeleverd. Alles moest via het dak naar mijn dakterras gesjouwd worden maar doordat het fantastisch goed was ingepakt is er dan ook niets beschadigd! Toen het uitpakken... sprakeloos mooi! Wat een vakwerk. Wat prachtig op maat gemaakt en afgewerkt! Ik ga hier in Rotterdam eo. Reclame maken want ik ben er superblij mee! Bedankt Koos. En net als alle anderen wens ik je heel veel opdrachten toe. Bedankt en mede door jou wordt het een warm en gezellig huisje!
Beste Koos!

Ook ik had een aantal speciale vragen! Twee schouwen moesten met steigerhout bekleed worden, twee klapdeuren voor de badkamer en dan nog een tafel en een bijpassend bankje en een grote kast! Dit allemaal via de email gecorrespondeerd. Vandaag (al twee weken na de bestelling werd alles piekfijn afgeleverd. Alles moest via het dak naar mijn dakterras gesjouwd worden maar doordat het fantastisch goed was ingepakt is er dan ook niets beschadigd! Toen het uitpakken... sprakeloos mooi! Wat een vakwerk. Wat prachtig op maat gemaakt en afgewerkt! Ik ga hier in Rotterdam eo. Reclame maken want ik ben er superblij mee! Bedankt Koos.
En net als alle anderen wens ik je heel veel opdrachten toe.
Bedankt en mede door jou wordt het een warm en gezellig huisje!
Peter Croes schreef op 23/06/2014:
Beate Koos, vandaag heb ik het genogen gehad om de door jou prachtige kast te mogen ontvangen. Het was een feestje. De verstek gezaagde kast ziet er werkelijk prachtig uit, een zeer mooie aanwinst. Het vervoer was voorstreffelijk geregeeld en je hebt iets gemaakt wat mijn verwachtingen heeft overrtroffen. Keurig conform afdoraak en tijd, stijlvolle scharnieren en knoppen, echt heel mooi Koos. Ik kan met recht zeggen dat je een vakman bent, die zich zeer goed aan de afspraken heeft gehouden. Ik zal jou seperaat foto\'s sturen. Vriendelijke groet, Peter Croes
Beate Koos, vandaag heb ik het genogen gehad om de door jou prachtige kast te mogen ontvangen. Het was een feestje. De verstek gezaagde kast ziet er werkelijk prachtig uit, een zeer mooie aanwinst. Het vervoer was voorstreffelijk geregeeld en je hebt iets gemaakt wat mijn verwachtingen heeft overrtroffen. Keurig conform afdoraak en tijd, stijlvolle scharnieren en knoppen, echt heel mooi Koos. Ik kan met recht zeggen dat je een vakman bent, die zich zeer goed aan de afspraken heeft gehouden.
Ik zal jou seperaat foto\'s sturen.
Vriendelijke groet,
Peter Croes
Rienk schreef op 02/06/2014:
Via een zoektocht op het internet bij jou uitgekomen met een nogal specifieke wens. Een badmeubel die op maat gemaakt moest worden en zelfde soort stijl/kleuren. Het resultaat is schitterend ! Daarnaast was de levertijd ook nog zeer vlot! Koos, bedankt!
Via een zoektocht op het internet bij jou uitgekomen met een nogal specifieke wens. Een badmeubel die op maat gemaakt moest worden en zelfde soort stijl/kleuren.

Het resultaat is schitterend ! Daarnaast was de levertijd ook nog zeer vlot!

Koos, bedankt!
lucy schreef op 23/05/2014:
Hoi Koos. Ja, \'t kon haast niet anders dan dat je er weer een tevreden klant bij hebt.......wat maak je toch een mooi produkt.Alles keurig afgewerkt en tot in de details overdacht. De bank en tafel zijn een aanwinst in m\'n tuin en ik geniet er elke dag van....... \'k Wens je nog veel mooie opdrachten!
Hoi Koos.

Ja, \'t kon haast niet anders dan dat je er weer een tevreden klant bij hebt.......wat maak je toch een mooi produkt.Alles keurig afgewerkt en tot in de details overdacht. De bank en tafel zijn een aanwinst in m\'n tuin en ik geniet er elke dag van.......
\'k Wens je nog veel mooie opdrachten!
M.J. Snel schreef op 28/04/2014:
Hoi Koos, na wat gegoogle op internet kwamen we bij jou uit omdat er mooie eettafels stonden op je website. alles kon op maat gemaakt worden en na wat tips van jou op de robuuste tafel uitgekomen en de kleur lichtgrijs houtstructuur. Vandaag is de tafel geleverd, netjes in dekens en folie ingewikkeld om beschadigingen te voorkomen. ieder sstukje bij het uitpakken werd de tafel mooier en mooier en nu hij in de nieuwe keuken staat past hij er super goed bij en dat alles binnen een week besteld, gemaakt en geleverd. Helemaal top en supergoede service. Hartstikke bedankt en zeker een aanrader voor andere mensen. Koos toppie 🙂 Groetjes Martin en Monique
Hoi Koos, na wat gegoogle op internet kwamen we bij jou uit omdat er mooie eettafels stonden op je website. alles kon op maat gemaakt worden en na wat tips van jou op de robuuste tafel uitgekomen en de kleur lichtgrijs houtstructuur.
Vandaag is de tafel geleverd, netjes in dekens en folie ingewikkeld om beschadigingen te voorkomen. ieder sstukje bij het uitpakken werd de tafel mooier en mooier en nu hij in de nieuwe keuken staat past hij er super goed bij en dat alles binnen een week besteld, gemaakt en geleverd. Helemaal top en supergoede service. Hartstikke bedankt en zeker een aanrader voor andere mensen.
Koos toppie 🙂 Groetjes Martin en Monique
Arnold Blijsie schreef op 18/04/2014:
18-04-2014; Een salontafel en een tv-kast besteld op 29-03 en binnen 2 weken geproduceerd, beide met afwijkende maten, zoals wij het wilden. De meubelen voldoen geheel aan onze verwachtingen. Het betreffen robuuste meubelen en zijn zeer netjes afgewerkt! Een aanrader! Gr. Arnold Hoogersmilde
18-04-2014;

Een salontafel en een tv-kast besteld op 29-03 en binnen 2 weken geproduceerd,
beide met afwijkende maten, zoals wij het wilden. De meubelen voldoen geheel aan onze verwachtingen. Het betreffen robuuste meubelen en zijn zeer netjes afgewerkt! Een aanrader!

Gr. Arnold
Hoogersmilde
Hilda schreef op 24/03/2014:
Vandaag drie meubelstukken ontvangen voor mijn woonkamer. Erg mooi. Ik heb de items op de site gezien en daarna per mail en telefonisch besproken, dus niets in het echt gezien, best wel tricky. Maar het is precies zoals ik me had voorgesteld en besteld. Het hout is van mooi stevige/robuuste planken en de meubels zijn mooi glad en afgewerkt. Een aanrader voor iedereen die dit soort meubels wil aanschaffen. En alles is mogelijk naar je eigen idee. Ik vind het vakwerk. Ik ben er super blij mee!
Vandaag drie meubelstukken ontvangen voor mijn woonkamer. Erg mooi.
Ik heb de items op de site gezien en daarna per mail en telefonisch besproken, dus niets in het echt gezien, best wel tricky. Maar het is precies zoals ik me had voorgesteld en besteld.
Het hout is van mooi stevige/robuuste planken en de meubels zijn mooi glad en afgewerkt. Een aanrader voor iedereen die dit soort meubels wil aanschaffen. En alles is mogelijk naar je eigen idee. Ik vind het vakwerk. Ik ben er super blij mee!
Saskia Rathenau schreef op 21/02/2014:
Hallo Koos, Vandaag 21 februari 2014 arriveerde de prachtige werpkist voor het op handen zijnde nestje van mijn flatcoated retriever dame Hilde. Zij moet er nog eventjes aan wennen, maar dat gaat helemaal goed komen. Super dat whitewash. Het ziet er allemaal super uit. Mooi werk Koos! pootjes en groetjes uit Brabant, Saskia
Hallo Koos,

Vandaag 21 februari 2014 arriveerde de prachtige werpkist voor het op handen zijnde nestje van mijn flatcoated retriever dame Hilde. Zij moet er nog eventjes aan wennen, maar dat gaat helemaal goed komen.
Super dat whitewash. Het ziet er allemaal super uit. Mooi werk Koos!

pootjes en groetjes uit
Brabant,
Saskia
Harry Thijssen schreef op 09/02/2014:
Tv meubel, salontafel en bijzettafel besteld en ontvangen. Vervoer was goed geregeld, meubels ingepakt met dekens en folie. Meubels met afwijkende maten besteld en gemaakt zoals afgesproken. Ik ben zeer tevreden. Bedankt Koos. Groet, Harry Thijssen
Tv meubel, salontafel en bijzettafel besteld en ontvangen.
Vervoer was goed geregeld, meubels ingepakt met dekens en folie.
Meubels met afwijkende maten besteld en gemaakt zoals afgesproken.
Ik ben zeer tevreden.

Bedankt Koos.

Groet,

Harry Thijssen
Retta schreef op 09/02/2014:
Hallo Koos, Nadat we, overigens erg snel ons tv-meubel en salontafel op hadden gehaald hebben we vrij snel ook een bijpassende eettafel besteld. Alle meubels zijn nog mooier dan we verwacht hadden. Erg mooi afgewerkt. Goed contact en een snelle reactie elke keer, een echte aanrader. Bedankt, Groetjes Retta
Hallo Koos,

Nadat we, overigens erg snel ons tv-meubel en salontafel op hadden gehaald hebben we vrij snel ook een bijpassende eettafel besteld. Alle meubels zijn nog mooier dan we verwacht hadden. Erg mooi afgewerkt. Goed contact en een snelle reactie elke keer, een echte aanrader.
Bedankt,
Groetjes Retta
Petra Alsemgeest schreef op 07/02/2014:
Me tafel net binnen SUPER MOOI En een snelle service wij zijn er heel blij mee ik zou het aan iedereen adviseren om hier iets te bestellen van steigerhout Bedankt Koos
Me tafel net binnen SUPER MOOI En een snelle service
wij zijn er heel blij mee ik zou het aan iedereen adviseren om hier iets
te bestellen van steigerhout

Bedankt Koos
leo rietveld schreef op 09/11/2013:
Mooie, stevige en goed afgewerkte badkamerkast laten maken door Koos. Voldeed voor 100% aan onze verwachtingen. Bedankt.
Mooie, stevige en goed afgewerkte badkamerkast laten maken door Koos. Voldeed voor 100% aan onze verwachtingen. Bedankt.
Frâns schreef op 20/10/2013:
Half hoogslaper laten maken door Koos. Was nogal redelijk ingewikkeld qua maatvoering vanwege verwarming stopcontacten en scheve wanden. Hartelijk dank Koos voor de snelle service en de prachtige half hoogslaper.
Half hoogslaper laten maken door Koos. Was nogal redelijk ingewikkeld qua maatvoering vanwege verwarming stopcontacten en scheve wanden. Hartelijk dank Koos voor de snelle service en de prachtige half hoogslaper.
Eef & Carolien schreef op 15/10/2013:
We hebben de tafel al een tijdje, sinds mei, en we zijn er nog steeds heel blij mee. Snelle levering, goede service en de mogelijkheid om de verschillende mogelijkheden te bekijken. De tafel voldoet aan alle verwachtingen!
We hebben de tafel al een tijdje, sinds mei, en we zijn er nog steeds heel blij mee.
Snelle levering, goede service en de mogelijkheid om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
De tafel voldoet aan alle verwachtingen!
Denise schreef op 02/09/2013:
Goede service, mooie tafel en snelle levering. Top!
Goede service, mooie tafel en snelle levering. Top!
Fam. Schottert schreef op 26/08/2013:
Beste Koos, Het is al enkele weken geleden, maar we willen graag onze complimenten overbrengen over de geleverde meubels voor onze woonkamer. Na ons bezoek in Friesland waren we al overtuigd van je kwaliteiten en je passie als meubelmaker. De meubels zijn exact zoals we hadden afgesproken en we krijgen veel complimenten van familie en vrienden. Mooie robuuste meubels, nat afneembaar, zorgvuldig afgewerkt en volledig verpakt in dekens afgeleverd aan huis. Steigerhout Fryslan......uw meubelmaker!! Mvg Fam Schottert
Beste Koos,

Het is al enkele weken geleden, maar we willen graag onze complimenten overbrengen over de geleverde meubels voor onze woonkamer.
Na ons bezoek in Friesland waren we al overtuigd van je kwaliteiten en je passie als meubelmaker.
De meubels zijn exact zoals we hadden afgesproken en we krijgen veel complimenten van familie en vrienden. Mooie robuuste meubels, nat afneembaar, zorgvuldig afgewerkt en volledig verpakt in dekens afgeleverd aan huis.
Steigerhout Fryslan......uw meubelmaker!!

Mvg Fam Schottert
Joyce schreef op 19/07/2013:
Een prachtig wastafelmeubel en badkamerkast rijker. Na verschillende mailtjes heen en weer met foto\'s en aandachtspuntjes, zijn de kasten op woensdag 17 juli 2013 afgeleverd. Prachtig, precies zoals ik het in gedachten had, je moet het maar kunnen van een foto! Koos hartstikke bedankt en veel succes verder, ik weet je in ieder geval te vinden. Als de badkamer af is, mail ik je nog een paar foto\'s. Top!
Een prachtig wastafelmeubel en badkamerkast rijker. Na verschillende mailtjes heen en weer met foto\'s en aandachtspuntjes, zijn de kasten op woensdag 17 juli 2013 afgeleverd. Prachtig, precies zoals ik het in gedachten had, je moet het maar kunnen van een foto!
Koos hartstikke bedankt en veel succes verder, ik weet je in ieder geval te vinden. Als de badkamer af is, mail ik je nog een paar foto\'s.
Top!
nathalie en mark schreef op 08/07/2013:
Beste Koos, Wat een ontzettend mooie meubels heb je voor ons gemaakt. En dat vanaf foto voorbeelden. We vonden het toch wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien , vanwege de afstand limburg-friesland. Maar het goede contact tussen jou en ons gaf ons veel vertrouwen. En natuurlijk je zeer scherpe prijs. Je bent een ware vakman en we zullen zeker in de toekomst bij jou terug komen. Groetjes nathalie en mark Spaubeek Limburg
Beste Koos,

Wat een ontzettend mooie meubels heb je voor ons gemaakt. En dat vanaf foto voorbeelden. We vonden het toch wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien , vanwege de afstand limburg-friesland. Maar het goede contact tussen jou en ons gaf ons veel vertrouwen. En natuurlijk je zeer scherpe prijs.
Je bent een ware vakman en we zullen zeker in de toekomst bij jou terug komen. Groetjes nathalie en mark Spaubeek Limburg
Bouke & Renate schreef op 24/06/2013:
Hallo Koos, Onze eetkamertafel is prachtig hoor! Hij staat heel goed in de keuken. De nieuwe stoelen passen er ook heel goed bij 🙂
Hallo Koos,

Onze eetkamertafel is prachtig hoor! Hij staat heel goed in de keuken. De nieuwe stoelen passen er ook heel goed bij 🙂
Petra schreef op 24/06/2013:
Hallo, Ons hondje Tibbe is erg blij met zijn nieuwe onderkomen! Wij zullen er binnenkort een foto van maken en plaatsen op de site. Groeten,Petra
Hallo,
Ons hondje Tibbe is erg blij met zijn nieuwe onderkomen! Wij zullen er binnenkort een foto van maken en plaatsen op de site.
Groeten,Petra
Nathalie schreef op 23/06/2013:
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] super meubelmaker. we hebben een paar dagen geleden onze meubels voor onze woonkamer ontvangen. ze zijn werkelijk prachtig geworden! we hebben 2 voorbeelden van deze meubelmaker zelf gebruikt en 2 foto voorbeelden aan hem doorgestuurd van hoe we graag het tv meubel en de kast wilde hebben. het was natuurlijk wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien vanwege de afstand limburg - friesland. maar het had niet mooier kunnen zijn. alles heeft hij in overleg gedaan en in 2 weken waren alle meubels klaar. ook fijn trouwens dat hij heel snel reageert op e-mails en telefoontjes.en ook niet onbelangrijk en mooie prijs.
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl]
super meubelmaker. we hebben een paar dagen geleden onze meubels voor onze woonkamer ontvangen. ze zijn werkelijk prachtig geworden! we hebben 2 voorbeelden van deze meubelmaker zelf gebruikt en 2 foto voorbeelden aan hem doorgestuurd van hoe we graag het tv meubel en de kast wilde hebben. het was natuurlijk wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien vanwege de afstand limburg - friesland. maar het had niet mooier kunnen zijn. alles heeft hij in overleg gedaan en in 2 weken waren alle meubels klaar. ook fijn trouwens dat hij heel snel reageert op e-mails en telefoontjes.en ook niet onbelangrijk en mooie prijs.
Veurink schreef op 01/06/2013:
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] Een half jaar geleden hebben wij bij dit bedrijf meerdere meubels voor onze woonkamer laten maken. Mooie robuuste meubels, netjes afgewerkt, nat afneembaar en in overleg helemaal naar onze smaak gemaakt. Helemaal geworden zoals wij het hadden bedacht. En dat allemaal voor een zacht prijsje en ook nog eens niet veel levertijd. Wij zijn heel tevreden!
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] Een half jaar geleden hebben wij bij dit bedrijf meerdere meubels voor onze woonkamer laten maken. Mooie robuuste meubels, netjes afgewerkt, nat afneembaar en in overleg helemaal naar onze smaak gemaakt. Helemaal geworden zoals wij het hadden bedacht. En dat allemaal voor een zacht prijsje en ook nog eens niet veel levertijd. Wij zijn heel tevreden!
Sjaak en Hennie schreef op 13/01/2013:
Hallo Koos, Afgelopen donderdag hebben we de door ons bestelde spullen opgehaald. Eettafel, t.v. kast, buffetkast en 3 kleine tafeltjes. We zijn erg tevreden. Het was de moeite waard er 2 x 130 km voor te rijden. Bedankt en succes voor de toekomst. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Sjaak en Hennie 🙂
Hallo Koos,
Afgelopen donderdag hebben we de door ons bestelde spullen opgehaald. Eettafel, t.v. kast, buffetkast en 3 kleine tafeltjes.
We zijn erg tevreden. Het was de moeite waard er 2 x 130 km voor te rijden. Bedankt en succes voor de toekomst.
We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
Sjaak en Hennie

🙂
André en Neeke schreef op 15/10/2012:
Hoi Koos, Vandaag de meubels bij je op gehaald, dressoir, computerkast, salontafel, eettafel en een tv meubel. Het is in één woord geweldig! alles is precies gemaakt zoals wij dat graag wilden hebben. Klasse! De visitekaartjes van jou gaan we zeker uit delen... Groetjes André en Neeke Ponne 🙂
Hoi Koos,
Vandaag de meubels bij je op gehaald, dressoir, computerkast, salontafel, eettafel en een tv meubel.
Het is in één woord geweldig! alles is precies gemaakt zoals wij dat graag wilden hebben.

Klasse!
De visitekaartjes van jou gaan we zeker uit delen...

Groetjes André en Neeke Ponne

🙂
rita schreef op 10/10/2011:
Hoi Koos, We zijn nog steeds heel blij met de kloostertafel en bijpassende bankje.We gebruiken hem als eettafel maar ook als leeftafel.Nogmaals bedankt dus !!Groetjes Roel en Rita
Hoi Koos,
We zijn nog steeds heel blij met de kloostertafel en bijpassende bankje.We gebruiken hem als eettafel maar ook als leeftafel.Nogmaals bedankt dus !!Groetjes Roel en Rita
Maarten Uithol schreef op 04/09/2011:
Beste Koos, Bedankt voor de snelle levering.Zodoende hebben we nog een paar keer lekker buiten kunnen eten aan onze nieuwe tafel.Degelijk en goed afgewerkt. Een aanrader.
Beste Koos,
Bedankt voor de snelle levering.Zodoende hebben we nog een paar keer lekker buiten kunnen eten aan onze nieuwe tafel.Degelijk en goed afgewerkt. Een aanrader.
Bram & Amber schreef op 17/07/2011:
We zijn helemaal tevreden met onze eettafel die wij bij Koos hebben gekocht. Het is was een flinke rit vanaf Heesmkerk (Noord Holland) om naar Friesland te komen, maar het was het zeker waard. De white wash tafel komt helemaal tot zijn recht in onze landelijke intrieur. Goede service en snelle levering!
We zijn helemaal tevreden met onze eettafel die wij bij Koos hebben gekocht. Het is was een flinke rit vanaf Heesmkerk (Noord Holland) om naar Friesland te komen, maar het was het zeker waard. De white wash tafel komt helemaal tot zijn recht in onze landelijke intrieur. Goede service en snelle levering!
Hans schreef op 14/07/2011:
Hoi Koos, Bedankt voor het stereo-meubel en eettafel, mooi gedaan en prima service! Groet, Hans
Hoi Koos,

Bedankt voor het stereo-meubel en eettafel, mooi gedaan en prima service!

Groet, Hans
Thalen schreef op 08/07/2011:
Hallo Koos, Wat is de tafel mooi geworden, precies zoals we het wilden. Geen wonder dat we meteen zijn gaan tekenen voor een TV meubel en salontafel in dezelfde stijl. Groeten, Erik-Jan en Renske
Hallo Koos,

Wat is de tafel mooi geworden, precies zoals we het wilden. Geen wonder dat we meteen zijn gaan tekenen voor een TV meubel en salontafel in dezelfde stijl.

Groeten, Erik-Jan en Renske
Nanny schreef op 04/07/2011:
Hallo Koos, Zaterdag de mand bij je opgehaald, van een behoorlijke afmeting (135x85 binnenmaat), voor onze duitse dog Fylla. Hij is geweldig mooi, staat perfekt in ons huis en het belangrijkste: Fylla is er helemaal weg van. Het is echt haar \'bedje\'. De 260km heen rijden en weer terug om m op tehalen is het zeker waard geweest! Groeten Jan en Nanny
Hallo Koos,

Zaterdag de mand bij je opgehaald, van een behoorlijke afmeting (135x85 binnenmaat), voor onze duitse dog Fylla.
Hij is geweldig mooi, staat perfekt in ons huis en het belangrijkste: Fylla is er helemaal weg van. Het is echt haar \'bedje\'. De 260km heen rijden en weer terug om m op tehalen is het zeker waard geweest!

Groeten Jan en Nanny

Een meubel bestellen
Een meubel bestellen, kan via het bestelformulier, maar ook Via WhatsApp: