Steigerhout Friesland
Steigerhout FrieslandSteigerhout FrieslandSteigerhout Friesland

Gastenboek en reviews van klanten

Wij stellen het zeer opprijs als u een bericht of klantenreview wil plaatsen in ons onderstaande gastenboek:

Koos Loonstra

Schrijf een nieuw bericht of review in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd bij het bericht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.87.253.202 wel op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Fam. Schottert schreef op 26/08/2013:
Beste Koos, Het is al enkele weken geleden, maar we willen graag onze complimenten overbrengen over de geleverde meubels voor onze woonkamer. Na ons bezoek in Friesland waren we al overtuigd van je kwaliteiten en je passie als meubelmaker. De meubels zijn exact zoals we hadden afgesproken en we krijgen veel complimenten van familie en vrienden. Mooie robuuste meubels, nat afneembaar, zorgvuldig afgewerkt en volledig verpakt in dekens afgeleverd aan huis. Steigerhout Fryslan......uw meubelmaker!! Mvg Fam Schottert
Beste Koos,

Het is al enkele weken geleden, maar we willen graag onze complimenten overbrengen over de geleverde meubels voor onze woonkamer.
Na ons bezoek in Friesland waren we al overtuigd van je kwaliteiten en je passie als meubelmaker.
De meubels zijn exact zoals we hadden afgesproken en we krijgen veel complimenten van familie en vrienden. Mooie robuuste meubels, nat afneembaar, zorgvuldig afgewerkt en volledig verpakt in dekens afgeleverd aan huis.
Steigerhout Fryslan......uw meubelmaker!!

Mvg Fam Schottert
Joyce schreef op 19/07/2013:
Een prachtig wastafelmeubel en badkamerkast rijker. Na verschillende mailtjes heen en weer met foto\'s en aandachtspuntjes, zijn de kasten op woensdag 17 juli 2013 afgeleverd. Prachtig, precies zoals ik het in gedachten had, je moet het maar kunnen van een foto! Koos hartstikke bedankt en veel succes verder, ik weet je in ieder geval te vinden. Als de badkamer af is, mail ik je nog een paar foto\'s. Top!
Een prachtig wastafelmeubel en badkamerkast rijker. Na verschillende mailtjes heen en weer met foto\'s en aandachtspuntjes, zijn de kasten op woensdag 17 juli 2013 afgeleverd. Prachtig, precies zoals ik het in gedachten had, je moet het maar kunnen van een foto!
Koos hartstikke bedankt en veel succes verder, ik weet je in ieder geval te vinden. Als de badkamer af is, mail ik je nog een paar foto\'s.
Top!
nathalie en mark schreef op 08/07/2013:
Beste Koos, Wat een ontzettend mooie meubels heb je voor ons gemaakt. En dat vanaf foto voorbeelden. We vonden het toch wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien , vanwege de afstand limburg-friesland. Maar het goede contact tussen jou en ons gaf ons veel vertrouwen. En natuurlijk je zeer scherpe prijs. Je bent een ware vakman en we zullen zeker in de toekomst bij jou terug komen. Groetjes nathalie en mark Spaubeek Limburg
Beste Koos,

Wat een ontzettend mooie meubels heb je voor ons gemaakt. En dat vanaf foto voorbeelden. We vonden het toch wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien , vanwege de afstand limburg-friesland. Maar het goede contact tussen jou en ons gaf ons veel vertrouwen. En natuurlijk je zeer scherpe prijs.
Je bent een ware vakman en we zullen zeker in de toekomst bij jou terug komen. Groetjes nathalie en mark Spaubeek Limburg
Bouke & Renate schreef op 24/06/2013:
Hallo Koos, Onze eetkamertafel is prachtig hoor! Hij staat heel goed in de keuken. De nieuwe stoelen passen er ook heel goed bij 🙂
Hallo Koos,

Onze eetkamertafel is prachtig hoor! Hij staat heel goed in de keuken. De nieuwe stoelen passen er ook heel goed bij 🙂
Petra schreef op 24/06/2013:
Hallo, Ons hondje Tibbe is erg blij met zijn nieuwe onderkomen! Wij zullen er binnenkort een foto van maken en plaatsen op de site. Groeten,Petra
Hallo,
Ons hondje Tibbe is erg blij met zijn nieuwe onderkomen! Wij zullen er binnenkort een foto van maken en plaatsen op de site.
Groeten,Petra
Nathalie schreef op 23/06/2013:
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] super meubelmaker. we hebben een paar dagen geleden onze meubels voor onze woonkamer ontvangen. ze zijn werkelijk prachtig geworden! we hebben 2 voorbeelden van deze meubelmaker zelf gebruikt en 2 foto voorbeelden aan hem doorgestuurd van hoe we graag het tv meubel en de kast wilde hebben. het was natuurlijk wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien vanwege de afstand limburg - friesland. maar het had niet mooier kunnen zijn. alles heeft hij in overleg gedaan en in 2 weken waren alle meubels klaar. ook fijn trouwens dat hij heel snel reageert op e-mails en telefoontjes.en ook niet onbelangrijk en mooie prijs.
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl]
super meubelmaker. we hebben een paar dagen geleden onze meubels voor onze woonkamer ontvangen. ze zijn werkelijk prachtig geworden! we hebben 2 voorbeelden van deze meubelmaker zelf gebruikt en 2 foto voorbeelden aan hem doorgestuurd van hoe we graag het tv meubel en de kast wilde hebben. het was natuurlijk wel spannend omdat we niets in het echt hadden gezien vanwege de afstand limburg - friesland. maar het had niet mooier kunnen zijn. alles heeft hij in overleg gedaan en in 2 weken waren alle meubels klaar. ook fijn trouwens dat hij heel snel reageert op e-mails en telefoontjes.en ook niet onbelangrijk en mooie prijs.
Veurink schreef op 01/06/2013:
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] Een half jaar geleden hebben wij bij dit bedrijf meerdere meubels voor onze woonkamer laten maken. Mooie robuuste meubels, netjes afgewerkt, nat afneembaar en in overleg helemaal naar onze smaak gemaakt. Helemaal geworden zoals wij het hadden bedacht. En dat allemaal voor een zacht prijsje en ook nog eens niet veel levertijd. Wij zijn heel tevreden!
[Reactie overgenomen van Marktplaats.nl] Een half jaar geleden hebben wij bij dit bedrijf meerdere meubels voor onze woonkamer laten maken. Mooie robuuste meubels, netjes afgewerkt, nat afneembaar en in overleg helemaal naar onze smaak gemaakt. Helemaal geworden zoals wij het hadden bedacht. En dat allemaal voor een zacht prijsje en ook nog eens niet veel levertijd. Wij zijn heel tevreden!
Sjaak en Hennie schreef op 13/01/2013:
Hallo Koos, Afgelopen donderdag hebben we de door ons bestelde spullen opgehaald. Eettafel, t.v. kast, buffetkast en 3 kleine tafeltjes. We zijn erg tevreden. Het was de moeite waard er 2 x 130 km voor te rijden. Bedankt en succes voor de toekomst. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Sjaak en Hennie 🙂
Hallo Koos,
Afgelopen donderdag hebben we de door ons bestelde spullen opgehaald. Eettafel, t.v. kast, buffetkast en 3 kleine tafeltjes.
We zijn erg tevreden. Het was de moeite waard er 2 x 130 km voor te rijden. Bedankt en succes voor de toekomst.
We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
Sjaak en Hennie

🙂
André en Neeke schreef op 15/10/2012:
Hoi Koos, Vandaag de meubels bij je op gehaald, dressoir, computerkast, salontafel, eettafel en een tv meubel. Het is in één woord geweldig! alles is precies gemaakt zoals wij dat graag wilden hebben. Klasse! De visitekaartjes van jou gaan we zeker uit delen... Groetjes André en Neeke Ponne 🙂
Hoi Koos,
Vandaag de meubels bij je op gehaald, dressoir, computerkast, salontafel, eettafel en een tv meubel.
Het is in één woord geweldig! alles is precies gemaakt zoals wij dat graag wilden hebben.

Klasse!
De visitekaartjes van jou gaan we zeker uit delen...

Groetjes André en Neeke Ponne

🙂
rita schreef op 10/10/2011:
Hoi Koos, We zijn nog steeds heel blij met de kloostertafel en bijpassende bankje.We gebruiken hem als eettafel maar ook als leeftafel.Nogmaals bedankt dus !!Groetjes Roel en Rita
Hoi Koos,
We zijn nog steeds heel blij met de kloostertafel en bijpassende bankje.We gebruiken hem als eettafel maar ook als leeftafel.Nogmaals bedankt dus !!Groetjes Roel en Rita
Maarten Uithol schreef op 04/09/2011:
Beste Koos, Bedankt voor de snelle levering.Zodoende hebben we nog een paar keer lekker buiten kunnen eten aan onze nieuwe tafel.Degelijk en goed afgewerkt. Een aanrader.
Beste Koos,
Bedankt voor de snelle levering.Zodoende hebben we nog een paar keer lekker buiten kunnen eten aan onze nieuwe tafel.Degelijk en goed afgewerkt. Een aanrader.
Bram & Amber schreef op 17/07/2011:
We zijn helemaal tevreden met onze eettafel die wij bij Koos hebben gekocht. Het is was een flinke rit vanaf Heesmkerk (Noord Holland) om naar Friesland te komen, maar het was het zeker waard. De white wash tafel komt helemaal tot zijn recht in onze landelijke intrieur. Goede service en snelle levering!
We zijn helemaal tevreden met onze eettafel die wij bij Koos hebben gekocht. Het is was een flinke rit vanaf Heesmkerk (Noord Holland) om naar Friesland te komen, maar het was het zeker waard. De white wash tafel komt helemaal tot zijn recht in onze landelijke intrieur. Goede service en snelle levering!
Hans schreef op 14/07/2011:
Hoi Koos, Bedankt voor het stereo-meubel en eettafel, mooi gedaan en prima service! Groet, Hans
Hoi Koos,

Bedankt voor het stereo-meubel en eettafel, mooi gedaan en prima service!

Groet, Hans
Thalen schreef op 08/07/2011:
Hallo Koos, Wat is de tafel mooi geworden, precies zoals we het wilden. Geen wonder dat we meteen zijn gaan tekenen voor een TV meubel en salontafel in dezelfde stijl. Groeten, Erik-Jan en Renske
Hallo Koos,

Wat is de tafel mooi geworden, precies zoals we het wilden. Geen wonder dat we meteen zijn gaan tekenen voor een TV meubel en salontafel in dezelfde stijl.

Groeten, Erik-Jan en Renske
Nanny schreef op 04/07/2011:
Hallo Koos, Zaterdag de mand bij je opgehaald, van een behoorlijke afmeting (135x85 binnenmaat), voor onze duitse dog Fylla. Hij is geweldig mooi, staat perfekt in ons huis en het belangrijkste: Fylla is er helemaal weg van. Het is echt haar \'bedje\'. De 260km heen rijden en weer terug om m op tehalen is het zeker waard geweest! Groeten Jan en Nanny
Hallo Koos,

Zaterdag de mand bij je opgehaald, van een behoorlijke afmeting (135x85 binnenmaat), voor onze duitse dog Fylla.
Hij is geweldig mooi, staat perfekt in ons huis en het belangrijkste: Fylla is er helemaal weg van. Het is echt haar \'bedje\'. De 260km heen rijden en weer terug om m op tehalen is het zeker waard geweest!

Groeten Jan en Nanny
petra verhoef schreef op 28/06/2011:
Hoi Koos , vandaag de twee hondenmanden ontvangen ( die zijn nog geen dag onderweg geweest van Friesland naar Zuid-Holland !! ) Ze zijn echt prachtig, had niet gedacht dat ze zo mooi zouden zijn ! veel succes verder en de groeten uit Bergschenhoek van een tevreden \'baasje\' en twee tevreden honden 🙂
Hoi Koos , vandaag de twee hondenmanden ontvangen ( die zijn nog geen dag onderweg geweest van Friesland naar Zuid-Holland !! ) Ze zijn echt prachtig, had niet gedacht dat ze zo mooi zouden zijn ! veel succes verder en de groeten uit Bergschenhoek van een tevreden \'baasje\' en twee tevreden honden 🙂
Natasja schreef op 18/06/2011:
Hoi Koos, Vandaag hebben wij de speelgoedkist voor onze zoon opgehaald. Heerlijk dat alles eindelijk uit het zicht is. Hij is echt prachtig geworden! Bedankt, en groetjes uit Baarn!
Hoi Koos, Vandaag hebben wij de speelgoedkist voor onze zoon opgehaald. Heerlijk dat alles eindelijk uit het zicht is. Hij is echt prachtig geworden! Bedankt, en groetjes uit Baarn!
ria visser schreef op 17/06/2011:
Hoi Koos Vind de tafel erg mooi, hier voor hadden we via een ander ook een steigerhoutentafel maar deze is ontzettend goed en mooi gemaakt. Groet Ria
Hoi Koos


Vind de tafel erg mooi, hier voor hadden we via een ander ook

een steigerhoutentafel maar deze is ontzettend goed en mooi gemaakt.

Groet Ria
Termohlen schreef op 18/05/2011:
Prima vakwerk! We zijn zeer tevreden met de witte kloostertafel.vakman met het hart op de goede plaats!Zeker de rit waard hoor.
Prima vakwerk! We zijn zeer tevreden met de witte kloostertafel.vakman met het hart op de goede plaats!Zeker de rit waard hoor.
ilona schreef op 18/05/2011:
Hoi Koos, Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jou een werpkist heb gekocht, je weet wel, die weer uit elkaar moest omdat de auto te klein was. Hij staat gelukkig weer helemaal heel in me woonkamer. Ben er zo tevreden mee. Nu is het een werpkist en straks als de kittens weg zijn, blijft hij gewoon staan, want de katten liggen er heerlijk in te slapen. Een dubbele aanwinst dus. Kan zeker de mensen aanraden er één te nemen. Samen slapen in de werpkist.. Groetjes vanuit Hilversum
Hoi Koos,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jou een werpkist heb gekocht, je weet wel, die weer uit elkaar moest omdat de auto te klein was. Hij staat gelukkig weer helemaal heel in me woonkamer. Ben er zo tevreden mee. Nu is het een werpkist en straks als de kittens weg zijn, blijft hij gewoon staan, want de katten liggen er heerlijk in te slapen. Een dubbele aanwinst dus. Kan zeker de mensen aanraden er één te nemen.
Samen slapen in de werpkist..

Groetjes vanuit Hilversum
Gaston Taverne schreef op 18/05/2011:
Via deze weg, nog even mijn complimenten voor de mooie hondenmand die wij bij u hebben aangeschaft. De mand valt geheel weg op onze houten vloer, en is volledig naar onze wensen gemaakt met stoere alluminium accenten tevens is de mand erg snel geleverd !! Met vriendelijke groet, Tav Design:
Via deze weg, nog even mijn complimenten voor de mooie hondenmand die wij bij u hebben aangeschaft. De mand valt geheel weg op onze houten vloer, en is volledig naar onze wensen gemaakt met stoere alluminium accenten tevens is de mand erg snel geleverd !!

Met vriendelijke groet,
Tav Design:
Kimberley O Connor schreef op 14/05/2011:
Beste Koos, Bedankt voor de mooie mand voor onze nieuwe pup. Zeker fijn dat de aluminium randen eromheen zitten voor het eventueel knagen. Als ik mijn pupje donderdag ophaal zal ik nog een mooie foto toesturen! Echt een pronkstuk! Groetjes
Beste Koos,
Bedankt voor de mooie mand voor onze nieuwe pup. Zeker fijn dat de aluminium randen eromheen zitten voor het eventueel knagen. Als ik mijn pupje donderdag ophaal zal ik nog een mooie foto toesturen! Echt een pronkstuk!
Groetjes
Geert schreef op 09/05/2011:
Hoi Koos, We zijn zeer blij met de zandbak die je voor ons op maat hebt gemaakt. Goeie service en mooi hout! Groet Geert
Hoi Koos,

We zijn zeer blij met de zandbak die je voor ons op maat hebt gemaakt. Goeie service en mooi hout!

Groet
Geert
Het Jachthuis Hoog Soeren schreef op 05/05/2011:
Beste Koos, We hebben nu een week lang jou spullen op ons terras staan en iedereen is er enthousiast over! Mooie olijf bomen in de plantenbakken en de tafel is het cetrum van het terras! http://twitpic.com/4tolhy Hartelijk dank. Vriendelijke Groeten Peter Paul van den Breemen en het hele team van Het Jachthuis.
Beste Koos,

We hebben nu een week lang jou spullen op ons terras staan en iedereen is er enthousiast over! Mooie olijf bomen in de plantenbakken en de tafel is het cetrum van het terras!
http://twitpic.com/4tolhy

Hartelijk dank.
Vriendelijke Groeten
Peter Paul van den Breemen
en het hele team van Het Jachthuis.
Kiki schreef op 28/04/2011:
Jo Koos, Gister is onze Google bevallen van 3 meisjes en 1 jongentje! Superrrr lief. Joepie!
Jo Koos,

Gister is onze Google bevallen van 3 meisjes en 1 jongentje! Superrrr lief.

Joepie!
fam v d heuvel schreef op 27/04/2011:
Hallo Koos We zijn een beetje laat maar willen je ff laten weten dat de werpkist geweldig is, er zijn al veel belangstellenden hier in Limburg. En ontzettend bedankt voor de snelle levering, in een woord GEWELDIG.... Onze hond Indi is op 25 april bevallen en alles gaat. Thanx Ria & ton 🙂
Hallo Koos
We zijn een beetje laat maar willen je ff laten weten dat de werpkist geweldig is, er zijn al veel belangstellenden hier in Limburg. En ontzettend bedankt voor de snelle levering, in een woord GEWELDIG.... Onze hond Indi is op 25 april bevallen en alles gaat. Thanx Ria & ton 🙂
marleen pater schreef op 18/04/2011:
Gister hebben we de kist gemonteerd en onze Google, hoogzwanger, ging er meteen in . Mooi afgewrkt, ziet er uitstekend uit.(Tip: mischien iets grotere wielen?) 🙂 bedankt Koos!
Gister hebben we de kist gemonteerd en onze Google, hoogzwanger, ging er meteen in . Mooi afgewrkt, ziet er uitstekend uit.(Tip: mischien iets grotere wielen?) 🙂 bedankt Koos!
jessica schreef op 10/04/2011:
we zijn erg blij met de mooie kisten en onze mama ligt erin als een prinses. zal je absoluut aanbevelen bij mensen die ik ken jessica leeuwarden
we zijn erg blij met de mooie kisten en onze mama ligt erin als een prinses. zal je absoluut aanbevelen bij mensen die ik ken


jessica leeuwarden
Sandra schreef op 08/04/2011:
Vandaag binnen gekomen na snelle afhandeling Een mooi afgewerkte hondenmand waar mijn hondje Bobbie graag in ligt Topwerk.... 🙂 Bedankt Koos groetjes Sandra
Vandaag binnen gekomen na snelle afhandeling
Een mooi afgewerkte hondenmand waar mijn hondje Bobbie graag in ligt
Topwerk.... 🙂
Bedankt Koos groetjes Sandra
jeme schreef op 30/03/2011:
Hallo Koos 2 weken geleden de kist besteld nu met de post meegekomen. We hebben hem net in elkaar gezet, wat goed te doen was. De honden hebben er meteen bezit van genomen. Hij ziet er heel goed uit. Fijn dat je kunt aangeven hoe je hem wil hebben en dat u hem zo kunt maken. Heel hartelijk bedankt. groetjes Jeme 🙂
Hallo Koos
2 weken geleden de kist besteld nu met de post meegekomen. We hebben hem net in elkaar gezet, wat goed te doen was. De honden hebben er meteen bezit van genomen. Hij ziet er heel goed uit. Fijn dat je kunt aangeven hoe je hem wil hebben en dat u hem zo kunt maken. Heel hartelijk bedankt.

groetjes Jeme 🙂

Een meubel bestellen
Een meubel bestellen, kan via het bestelformulier, maar ook Via WhatsApp: