Steigerhout Friesland
Steigerhout FrieslandSteigerhout Friesland

Gastenboek en reviews van klanten

Wij stellen het zeer opprijs als u een bericht of klantenreview wil plaatsen in ons onderstaande gastenboek:

Koos Loonstra

Schrijf een nieuw bericht of review in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd bij het bericht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.126.110 wel op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
ria visser schreef op 17/06/2011:
Hoi Koos Vind de tafel erg mooi, hier voor hadden we via een ander ook een steigerhoutentafel maar deze is ontzettend goed en mooi gemaakt. Groet Ria
Hoi Koos


Vind de tafel erg mooi, hier voor hadden we via een ander ook

een steigerhoutentafel maar deze is ontzettend goed en mooi gemaakt.

Groet Ria
Termohlen schreef op 18/05/2011:
Prima vakwerk! We zijn zeer tevreden met de witte kloostertafel.vakman met het hart op de goede plaats!Zeker de rit waard hoor.
Prima vakwerk! We zijn zeer tevreden met de witte kloostertafel.vakman met het hart op de goede plaats!Zeker de rit waard hoor.
ilona schreef op 18/05/2011:
Hoi Koos, Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jou een werpkist heb gekocht, je weet wel, die weer uit elkaar moest omdat de auto te klein was. Hij staat gelukkig weer helemaal heel in me woonkamer. Ben er zo tevreden mee. Nu is het een werpkist en straks als de kittens weg zijn, blijft hij gewoon staan, want de katten liggen er heerlijk in te slapen. Een dubbele aanwinst dus. Kan zeker de mensen aanraden er één te nemen. Samen slapen in de werpkist.. Groetjes vanuit Hilversum
Hoi Koos,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jou een werpkist heb gekocht, je weet wel, die weer uit elkaar moest omdat de auto te klein was. Hij staat gelukkig weer helemaal heel in me woonkamer. Ben er zo tevreden mee. Nu is het een werpkist en straks als de kittens weg zijn, blijft hij gewoon staan, want de katten liggen er heerlijk in te slapen. Een dubbele aanwinst dus. Kan zeker de mensen aanraden er één te nemen.
Samen slapen in de werpkist..

Groetjes vanuit Hilversum
Gaston Taverne schreef op 18/05/2011:
Via deze weg, nog even mijn complimenten voor de mooie hondenmand die wij bij u hebben aangeschaft. De mand valt geheel weg op onze houten vloer, en is volledig naar onze wensen gemaakt met stoere alluminium accenten tevens is de mand erg snel geleverd !! Met vriendelijke groet, Tav Design:
Via deze weg, nog even mijn complimenten voor de mooie hondenmand die wij bij u hebben aangeschaft. De mand valt geheel weg op onze houten vloer, en is volledig naar onze wensen gemaakt met stoere alluminium accenten tevens is de mand erg snel geleverd !!

Met vriendelijke groet,
Tav Design:
Kimberley O Connor schreef op 14/05/2011:
Beste Koos, Bedankt voor de mooie mand voor onze nieuwe pup. Zeker fijn dat de aluminium randen eromheen zitten voor het eventueel knagen. Als ik mijn pupje donderdag ophaal zal ik nog een mooie foto toesturen! Echt een pronkstuk! Groetjes
Beste Koos,
Bedankt voor de mooie mand voor onze nieuwe pup. Zeker fijn dat de aluminium randen eromheen zitten voor het eventueel knagen. Als ik mijn pupje donderdag ophaal zal ik nog een mooie foto toesturen! Echt een pronkstuk!
Groetjes
Geert schreef op 09/05/2011:
Hoi Koos, We zijn zeer blij met de zandbak die je voor ons op maat hebt gemaakt. Goeie service en mooi hout! Groet Geert
Hoi Koos,

We zijn zeer blij met de zandbak die je voor ons op maat hebt gemaakt. Goeie service en mooi hout!

Groet
Geert
Het Jachthuis Hoog Soeren schreef op 05/05/2011:
Beste Koos, We hebben nu een week lang jou spullen op ons terras staan en iedereen is er enthousiast over! Mooie olijf bomen in de plantenbakken en de tafel is het cetrum van het terras! http://twitpic.com/4tolhy Hartelijk dank. Vriendelijke Groeten Peter Paul van den Breemen en het hele team van Het Jachthuis.
Beste Koos,

We hebben nu een week lang jou spullen op ons terras staan en iedereen is er enthousiast over! Mooie olijf bomen in de plantenbakken en de tafel is het cetrum van het terras!
http://twitpic.com/4tolhy

Hartelijk dank.
Vriendelijke Groeten
Peter Paul van den Breemen
en het hele team van Het Jachthuis.
Kiki schreef op 28/04/2011:
Jo Koos, Gister is onze Google bevallen van 3 meisjes en 1 jongentje! Superrrr lief. Joepie!
Jo Koos,

Gister is onze Google bevallen van 3 meisjes en 1 jongentje! Superrrr lief.

Joepie!
fam v d heuvel schreef op 27/04/2011:
Hallo Koos We zijn een beetje laat maar willen je ff laten weten dat de werpkist geweldig is, er zijn al veel belangstellenden hier in Limburg. En ontzettend bedankt voor de snelle levering, in een woord GEWELDIG.... Onze hond Indi is op 25 april bevallen en alles gaat. Thanx Ria & ton 🙂
Hallo Koos
We zijn een beetje laat maar willen je ff laten weten dat de werpkist geweldig is, er zijn al veel belangstellenden hier in Limburg. En ontzettend bedankt voor de snelle levering, in een woord GEWELDIG.... Onze hond Indi is op 25 april bevallen en alles gaat. Thanx Ria & ton 🙂
marleen pater schreef op 18/04/2011:
Gister hebben we de kist gemonteerd en onze Google, hoogzwanger, ging er meteen in . Mooi afgewrkt, ziet er uitstekend uit.(Tip: mischien iets grotere wielen?) 🙂 bedankt Koos!
Gister hebben we de kist gemonteerd en onze Google, hoogzwanger, ging er meteen in . Mooi afgewrkt, ziet er uitstekend uit.(Tip: mischien iets grotere wielen?) 🙂 bedankt Koos!
jessica schreef op 10/04/2011:
we zijn erg blij met de mooie kisten en onze mama ligt erin als een prinses. zal je absoluut aanbevelen bij mensen die ik ken jessica leeuwarden
we zijn erg blij met de mooie kisten en onze mama ligt erin als een prinses. zal je absoluut aanbevelen bij mensen die ik ken


jessica leeuwarden
Sandra schreef op 08/04/2011:
Vandaag binnen gekomen na snelle afhandeling Een mooi afgewerkte hondenmand waar mijn hondje Bobbie graag in ligt Topwerk.... 🙂 Bedankt Koos groetjes Sandra
Vandaag binnen gekomen na snelle afhandeling
Een mooi afgewerkte hondenmand waar mijn hondje Bobbie graag in ligt
Topwerk.... 🙂
Bedankt Koos groetjes Sandra
jeme schreef op 30/03/2011:
Hallo Koos 2 weken geleden de kist besteld nu met de post meegekomen. We hebben hem net in elkaar gezet, wat goed te doen was. De honden hebben er meteen bezit van genomen. Hij ziet er heel goed uit. Fijn dat je kunt aangeven hoe je hem wil hebben en dat u hem zo kunt maken. Heel hartelijk bedankt. groetjes Jeme 🙂
Hallo Koos
2 weken geleden de kist besteld nu met de post meegekomen. We hebben hem net in elkaar gezet, wat goed te doen was. De honden hebben er meteen bezit van genomen. Hij ziet er heel goed uit. Fijn dat je kunt aangeven hoe je hem wil hebben en dat u hem zo kunt maken. Heel hartelijk bedankt.

groetjes Jeme 🙂
Linda Oosterom schreef op 17/03/2011:
Hoi Koos, Je hebt een hele mooie werkist voor onze Zwitserse Witte Herder Sierra gemaakt. Ze beschouwt de kist echt als een 5-sterren hotel volgens Geertje en zal er vast prinsheerlijk binnenkort haar pupjes in werpen en zogen............ Namens Sierra, Geertje en mij heel hartelijk bedankt en heel veel succes met je mooie vakwerk! Groetjes, Linda van de Zwitserse Witte Herderkennel VOM TERLÜNER SCHLOSS 🙂
Hoi Koos,

Je hebt een hele mooie werkist voor onze Zwitserse Witte Herder Sierra gemaakt. Ze beschouwt de kist echt als een 5-sterren hotel volgens Geertje en zal er vast prinsheerlijk binnenkort haar pupjes in werpen en zogen............
Namens Sierra, Geertje en mij heel hartelijk bedankt en heel veel succes met je mooie vakwerk!
Groetjes, Linda van de Zwitserse Witte Herderkennel VOM TERLÜNER SCHLOSS 🙂
Lindsey schreef op 15/03/2011:
Bedankt! We hebben vandaag de bestelde salontafel ontvangen, en zijn er erg blij mee! Mochten we in de toekomst nog iets willen van steigerhout, weten we u zeker te vinden 🙂 Groeten Lindsey
Bedankt!
We hebben vandaag de bestelde salontafel ontvangen, en zijn er erg blij mee!
Mochten we in de toekomst nog iets willen van steigerhout, weten we u zeker te vinden 🙂

Groeten Lindsey
Inez schreef op 13/03/2011:
Dag Koos, Dank voor de mooie, robuuste salontafel die je voor ons hebt gemaakt. We zijn er erg blij mee! Groeten Inez
Dag Koos,

Dank voor de mooie, robuuste salontafel die je voor ons hebt gemaakt. We zijn er erg blij mee!

Groeten Inez
truus dusseljee schreef op 11/03/2011:
We hebben een tv meubel laten maken bij Koos en het is tot volle tevredenheid van ons!Het meubel is precies gemaakt zoals we besteld hadden en hij is fantastisch.We zijn er erg blij mee!!!Ga zo door Koos!!!Bedankt voor je klantvriendelijkheid groeten Jan en Truus
We hebben een tv meubel laten maken bij Koos en het is tot volle tevredenheid van ons!Het meubel is precies gemaakt zoals we besteld hadden en hij is fantastisch.We zijn er erg blij mee!!!Ga zo door Koos!!!Bedankt voor je klantvriendelijkheid groeten Jan en Truus
marion jochems schreef op 07/03/2011:
We zijn erg tevreden over onze werpkist, de servcice was zeer goed want binnen 4 dagen was de kist klaar. Onze hond Lotus ligt er nu prins heerlijk met haar 6 pups, iedereen vindt de kist erg mooi !! groetjes Marion 🙂
We zijn erg tevreden over onze werpkist, de servcice was zeer goed want binnen 4 dagen was de kist klaar. Onze hond Lotus ligt er nu prins heerlijk met haar 6 pups, iedereen vindt de kist erg mooi !!

groetjes Marion 🙂
Linda schreef op 06/03/2011:
Hallo, Gisteren hebben we onze werpkist opgehaald. Sinds vandaag ligt onze hond erin, en wil er haast niet uit.. lekker ruim 🙂 Hij past ook super mooi in de inrichting de werpkist is echt strak/modern/landelijk. Bedankt. 🙂 🙂
Hallo,

Gisteren hebben we onze werpkist opgehaald. Sinds vandaag ligt onze hond erin, en wil er haast niet uit.. lekker ruim 🙂

Hij past ook super mooi in de inrichting de werpkist is echt strak/modern/landelijk.

Bedankt. 🙂 🙂
Therese schreef op 06/03/2011:
vandaag een mooie mand voor onze herderpup gekocht. gisteren gemaild en een dag later al opgehaald. super service
vandaag een mooie mand voor onze herderpup gekocht.
gisteren gemaild en een dag later al opgehaald.
super service
Sanne van der Vlugt schreef op 04/03/2011:
Goedeavond!! We hebben de werpkist en hij is nu al prachtig, terwijl hij nog niet eens opgezet is. Het is mooi hout en erg stevig! Prijs/kwaliteit verhouding is het allemaal zeer waard. Ook was het erg fijn zelf de maten door te mogen geven. Enorm bedankt, Gr. Sanne
Goedeavond!!

We hebben de werpkist en hij is nu al prachtig, terwijl hij nog niet eens opgezet is. Het is mooi hout en erg stevig! Prijs/kwaliteit verhouding is het allemaal zeer waard. Ook was het erg fijn zelf de maten door te mogen geven.

Enorm bedankt,
Gr. Sanne
Nadine schreef op 17/02/2011:
Hallo Koos, De werpkist die je op maat gemaakt hebt voor onze Maltezer is echt prachtig. Al onze hondjes en katten hebben hem inmiddels uitgeprobeerd dus tot de pupjes over 4 weken geboren worden doet de werpkist dienst als enorm bed voor al onze pluizige huisgenootjes! Ik kan haast niet wachten tot de pups er ook in komen te liggen. Bedankt!!! Groetjes, Nadine
Hallo Koos,

De werpkist die je op maat gemaakt hebt voor onze Maltezer is echt prachtig. Al onze hondjes en katten hebben hem inmiddels uitgeprobeerd dus tot de pupjes over 4 weken geboren worden doet de werpkist dienst als enorm bed voor al onze pluizige huisgenootjes! Ik kan haast niet wachten tot de pups er ook in komen te liggen. Bedankt!!!

Groetjes, Nadine
wendy schreef op 07/02/2011:
Gisteren mijn werpkist opgehaald was een stukje rijden 213 kilometer heen maar is het absoluut waard! Wat een mooie kist die in ieder interieur past. Goede service ook bedankt Koos. Over 3 weken een nest met chihuahuapups dus we zijn er nu klaar voor. Groetjes Wendy
Gisteren mijn werpkist opgehaald was een stukje rijden 213 kilometer heen maar is het absoluut waard! Wat een mooie kist die in ieder interieur past. Goede service ook bedankt Koos. Over 3 weken een nest met chihuahuapups dus we zijn er nu klaar voor. Groetjes Wendy
Bart Verwoerd, Amersfoort schreef op 03/02/2011:
Wij hebben gisteren een prachtige werpkist opgehaald. Nog mooier dan onze verwachtingen. De hond is er direct heerlijk in gaan liggen. Het nestje wordt over ongeveer tien dagen verwacht. Wij zijn zeer tevreden met de service, de afhandeling en de kwaliteit! Hartelijk dank!
Wij hebben gisteren een prachtige werpkist opgehaald.
Nog mooier dan onze verwachtingen. De hond is er direct
heerlijk in gaan liggen. Het nestje wordt over ongeveer
tien dagen verwacht. Wij zijn zeer tevreden met de service,
de afhandeling en de kwaliteit! Hartelijk dank!
truus dusseljee schreef op 31/01/2011:
we hebben vandaag 2 tafeltjes opgehaald en we zijn er superblij mee!!We gaan ook nog een tv meubel bestellen omdat we zo dik tevreden zijnSuper Koos!!!!
we hebben vandaag 2 tafeltjes opgehaald en we zijn er superblij mee!!We gaan ook nog een tv meubel bestellen omdat we zo dik tevreden zijnSuper Koos!!!!
wilma schreef op 26/01/2011:
Vandaag de werpkist voor de kat gekregen. Hij is echt heel mooi.Ben er erg blij mee.
Vandaag de werpkist voor de kat gekregen. Hij is echt heel mooi.Ben er erg blij mee.
margret schreef op 09/01/2011:
wat genieten de pups en mama bull van je werpkist! wij ook natuurlijk wat een plaatje! en wat is hij handig.
wat genieten de pups en mama bull van je werpkist!
wij ook natuurlijk wat een plaatje!
en wat is hij handig.
margret schreef op 28/12/2010:
roosje is erg blij met de werpkist en ik ook , hij staat geweldig, en is zoo mooi gemaakt. als alles goed gaat liggen er van de week al bulletjes in zodra de pups weg zijn wil ik graag ook zon mooie hondenmand van je
roosje is erg blij met de werpkist
en ik ook , hij staat geweldig, en is zoo mooi gemaakt.
als alles goed gaat liggen er van de week al bulletjes in
zodra de pups weg zijn wil ik graag ook zon mooie hondenmand van je
roorda schreef op 27/12/2010:
we hebben hier een prachtige hondenmand weg, die hier heel mooi in huis staat. we zijn er erg blij mee!
we hebben hier een prachtige hondenmand weg, die hier heel mooi in huis staat. we zijn er erg blij mee!
Jeen schreef op 25/12/2010:
Echt een mooie website. Succes Koos Grtz Jeen en Sjoukje
Echt een mooie website.
Succes Koos
Grtz Jeen en Sjoukje